Pro Tan Romania

Pro Tan

Despre PRO TAN

În ultimii 28 de ani Pro Tan® a fost numărul unu în lume la vânzările produselor de machiaj de tip bronz pentru sportivii participanți la concursurile de culturism și fitness. Produsele Pro Tan® oferă cele mai sigure produse de profil și cel mai natural bronz pentru sportivii din toată lumea, care participă la concursurile de Culturism, Fitness, Bikini, Physique și Models. Încrederea și succesul sportivilor care folosesc Pro Tan® permite companiei să asigure utilizatorilor cele mai bune produse de bronzare și îngrijire a pielii. Formulele Pro Tan sunt concepute pentru a vă ajuta să deveniți No.1.

Inițial compania și-a început activitatea în anul 1985 cu originalul Muscle Up Professional Posing Oil pentru bărbați și femei dar și câteva produse de îngrijire a pielii pentru culturiști.

Totul s-a schimbat în 1987 odată cu lansarea produsului Pro Tan® Instant Competition Color. De atunci Pro Tan® a participat la peste 1000 de concursuri și show-uri de culturism devenind cel mai de încredere bronz și astfel produsul oficial pentru competițiile IFBB și NPC.

Fiecare produs, fiecare formulă Pro Tan® reprezintă filozofia echipei Pro Tan® aceea de a lucra cu fizicuri atletice în cea mai bună formă oferind pielii cel mai bun bronz reflectat individual și de a arăta adevărata definiție musculară fără compromisuri.

Pentru punerea în practică a acestei filozofii, pentru a oferi pielii culoarea perfectă Pro Tan® consideră trebuie aplicate ultimele tehnologii de bronzare și utilizarea celor mai noi ingrediente de îngrijire a pielii.

Echipa Pro Tan® mulțumește fiecăruia dintre voi pentru că ați permis să fie o parte a succesului din trecut și până în prezent și vă urează bun venit pentru a deveni o parte a echipei Pro Tan®.

Menține echilibrul și gândește pozitiv !

 

NEWS !!! Începând cu anul 2015 IFBB și PRO TAN au semnat un nou parteneriat prin care PRO TAN a devenit sponsor oficial al IFBB !

Pro Tan